B2Run — dokaz našeg pobjedničkog duha

Događanja

Svoj pobjednički duh redovito pokazujemo u poslovnim izazovima, a sjajne rezultate ostvarujemo i na sportskim terenima. Svake godine sudjelujemo na B2Runu, najvećoj poslovnoj utrci u Hrvatskoj.

null

Osim što svoj pobjednički duh redovito pokazujemo u poslovnim izazovima, ostvarujemo sjajne rezultate i na sportskim terenima. Svake godine sudjelujemo na B2Runu, najvećoj poslovnoj utrci u Hrvatskoj. 

U ovogodišnjoj utrci sudjelovalo je gotovo 70 zaposlenika Croatije, a osvojili smo visoko 18. mjesto od ukupno 280. kompanija. Unatoč kiši, naši su kolege istrčali 5 km u vrlo kratkom vremenu. Posebne čestitke idu našoj kolegici Petri Kulić, koja je osvojila 8. mjesto od ukupno 1558 ženskih trkačica, te kolegi Tomici Gečeku koji je završio kao 80. od ukupno 2390 muških trkača. 

Ekipno, tim Croatia osiguranja osvojio je 18. mjesto od ukupno 280 kompanija. Dojmove s utrke s nama je podijelila i najuspješnija predstavnica. Od malih nogu bavim se sportom, a trčanjem, koje je sada postalo moj životni stil i dio svakodnevice, unatrag šest godina. Priliku za branjenje boja CO u svom sportu nikada ne bih odbila. Jako sam ponosna što smo ovdje u velikom broju, a osim samog natjecanja, veseli me i zajedničko druženje kojeg u Croatiji nikad ne nedostaje, rekla je Petra Kulić, Viša specijalistica za usklađenost.

Croatia osiguranje rado podržava ovakve i slične projekte, koji sve sudionike motiviraju na izvrsnost, sjajne rezultate te brigu o zdravlju. "Sretni smo što smo predstavljali boje naše kompanije koja oduvijek ulaže u natjecateljski duh, koji sve nas potiče da budemo bolji u svemu, kako u poslovnom, tako i u sportskom smislu. Na poslovnom terenu ostvarujemo zaista odlične rezultate, a zajedno smo ostvarili i jednako dobar sportski uspjeh”, dodao je Robert Vučković, član Uprave Croatia osiguranja.

Još jednom čestitamo svim našim trkačima, koji su pokazali snažan timski i natjecateljski duh te još jednom potvrdili koliko je dobro biti u Croatiji!

Kako nam je bilo pogledajte u videu